ALL DAY WORKPLACE

Plaatsingsdatum: 2-jun-2016 9:07:03

30.05.2016 — 29.07.2016 FRANS MASEREEL CENTRUM

Want to work in the Frans Masereel Center?

You can in June and July.

More info and prices can be found here

FMC STELT ZIJN ATELIERS OPEN VOOR DAGKUNSTENAARS

Voor zelfstandig werkende ontwerpers, kunstenaars, fotografen,... stelt FMC tijdelijk zijn inspirerende, professionele ateliers open, die met persen, printers en up-to-date digitaal materiaal een waaier aan mogelijkheden bieden.

Inschrijven is verplicht via tine.geerts@cjsm.vlaanderen.be met het inschrijvingsformulier.

Praktisch*:

We streven naar een toegankelijke werksfeer waarin het wel belangrijk is dat je op een professioneel niveau kunt werken met de machines.

De ateliers zijn open van maandag t.e.m. vrijdag, 9u tot 17u. Kunstenaars nemen eigen materiaal en papier mee. Voor wie niet vertrouwd is met de digitale apparatuur, organiseren we intro workshops. FMC geeft de mogelijkheid om met eigen inkten of inkten van het Centrum zelfstandig te komen werken in onze ateliers.

De ateliercoördinatoren van FMC zorgen voor de goede werking van de infrastructuur.

FMC blijft een atelier waar onderzoek centraal staat en minder focus wordt gelegd op productie. Op oplages staan een maximum afhankelijk van de techniek. Voor traditionele technieken is dat maximum 20 stuks, digitale oplages (Epson 9900) maximum 5stuks en voor Riso/ Comcolor/ fotokopies staat een oplage maximum van 50stuks.